Temaer i terapi

Der kan være mange forskellige årsager til at opsøge en psykolog. Det kan være en livsbegivenhed som slår dig mere eller mindre ud af kurs, eller ubehagelige symptomer som står i vejen for at være tilstede i dit liv. Det kan også være, at du blot ønsker at kende dig selv bedre, så du kan leve ud fra dine egne værdier og udfolde dine kvaliteter mere frit. 

hav og redningskrans

Angst

Metakognitiv terapi er en nænsom og effektiv måde at arbejde med angst. Mange oplever relativt hurtigt en lindring ved at lære at undgå overtænkning og blive mere fortrolig med deres følelser.

Læs mere
vind i sand

Depression og nedtrykthed

Er dit humør i bund, når du vågner?
Metakognitiv terapi er en nænsom måde at arbejde med nedtrykthed ved at reducere overtænkning, spekulationer og selvkritik.

Læs mere
blomster

Kærestesorg

Kærestesorg bringer vores tidlige sår i spil. Et brud kan være en anledning til at komme tættere på dig selv, forstå dine mønstre og afklare dine værdier, så du kan åbne dig for dybere kærlighed.

Læs mere
midtlivskrise

Overgangsalder / midtlivskrise

Kom stærkt igennem overgangsalderen og genfind balancen i krop og psyke med simple strategier til at styrke kroppen og balancere sindet. Giv sorgen plads og genfind mening og livsglæde.

Læs mere
person vandrer i natur

Parterapi for én

Har du brug for at bearbejde nogle af de erfaringer, som har påvirket dine tilknytningsmønstre? Du kan påvirke dit forhold ved at arbejde med dine egne mønstre og kontakten til dig selv.

Læs mere
sol over hav

Social angst

Bliver du alt for selvbevidst i sociale sammenhænge, så du får svært ved at nyde samværet og være dig selv? Overtænker du situationen efterfølgende? Metakognitiv terapi kan hjælpe.

Læs mere
Efterår blade

Sorg

Sorgen bærer sin egen medicin i sig. Sorgen er evolutionens mekanisme til at lære os at leve med tabet i taknemmelighed for den kærlighed vi har oplevet.

Læs mere
Eng

Store livsvalg

Står du overfor et stort livsvalg, og har du brug for at vende det med en udenforstående og få plads til at mærke din egen retning?

Læs mere
stress

Stress

Jo tidligere du tager kroppens stressreaktioner alvorligt, jo hurtigere kan du komme i balance igen – måske endda en ny balance mere i overensstemmelse med dine værdier.

Læs mere
Mand ser ud over vand

Traumer og PTSD

Vi kan ikke gøre det skete u-sket, men vi kan give sindet de bedst mulige betingelser for at genfinde tryghed. Metakognitive terapi er en nænsom måde at bearbejde traumer.

Læs mere
ufrivilligt single

Ufrivilligt single

Tør du kærligheden? Måske har du slået dig på den? Vil du gerne forstå dine reaktioner og mønstre, så du igen kan lukke kærligheden ind i dit liv uden at miste dig selv.

Læs mere
Fodspor i sand

Vennesorg

Det er en sorg, når dyrebare venskaber går i stykker eller en kær ven dør fra os. Sorgen kan være en mulighed for at komme mere i kontakt med vores grænser, integritet og værdier.

Læs mere