Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Det ligger mig på sinde at hjælpe dig til at kunne være mere nærværende i dit liv, mere til stede i din krop, mindre distraheret af uhensigtsmæssige tankemønstre, ubearbejdede sår og forældede konklusioner om dig selv og verden. Så du kan møde livet mere helhjertet. Med større autenticitet og integritet. Til glæde for dig selv, dine nærmeste og alle de mennesker du berør. 

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak. 

Psykolog­samtaler til voksne

Støtte i forbindelser med livskriser, tab og sorg. Selvudvikling og nærværstræning. Hjælp til at ændre de mønstre som står i vejen for det liv du ønsker at leve. 

Online psykolog­samtaler

Psykologsamtaler kan også foregå online via video, så du kan gå i terapi hjemme fra din egen sofa. Hele forløbet kan foregå online, eller det kan være et supplement til samtaler i klinikken.

Psykolog­samtaler til par

Parterapi kan skabe et rum, hvor I lettere kan lytte til hinanden og forstå baggrunden for jeres konflikter, så I kan nå hinanden dybere. En investering i at skabe de bedste betingelser for jeres kærlighed.

Psyko­motorisk kropsbehandling

Med faste tryk og blide stræk lytter mine hænder til din muskeltonus og inviterer dit nervesystem til afspænding og regenererende hvile. Fordyb kontakten til dig selv og din krop, reducer stress og sov sødt.

Psykologfaglig kost­vejledning

Arbejdet med sundhedsvaner er en meget konkret måde at vi dig selv sand selvomsorg og dermed styrke dit selvværd og din tillid til dig selv.
Få psyken med, så dine sundere vaner kan holde til hverdagen.

Gruppe­forløb og hold­undervisning

Jeg underviser i bevægelse, afspænding og nærværstræning og laver gruppeforløb med fokus på nærværstræning og metakognitive metoder til at slippe overtænkning, bekymring og spekulationer.