Psyko­motorisk terapi

Dybdeafspænding, stressreduktion og kropsbevidsthed

En psykomotorisk kropsbehandling er nærværende berøring, der afspænder krop og sind og skaber forudsætninger for dyb hvile og større vitalitet. Nervesystemet falder til ro. Søvnen bliver dybere. Du får mere energi og overskud. 

Behandling foregår på en madras på gulvet iført blødt tøj. Med faste greb og nænsomme stræk lytter mine hænder til din krop og inviterer dit nervesystem til at spænde af og slippe overspænding. Du skal ingenting præstere. Du kan have det lige som du har det, og være lige som du er. Du skal ikke fikses. Under behandlingen kan du lade din opmærksomhed følge mine hænder og sansningen af din krops respons. Måske vil du opleve en afspændt tilstand af både ro og vågent nærvær – som en kropslig meditation, der bringer dig dybere i kontakt med dig selv. Mange oplever efter behandlingen at føle sig mere hjemme i kroppen og at bevæge sig med en større lethed. Nervesystemet skifter til opladende og genopbyggende modus, stress reduceres og søvnkvaliteten kan forbedres. 

Psykologsamtaler kan med fordel kombineres med psykomotorisk terapi for at reducere stress og angst samt fordybe kontakten til dig selv og dine følelser.