Social angst

Bliver du utryg og utilpas i sociale sammenhænge?

Står din selvbevidsthed i vejen for at nyde socialt samvær og vise hvem du er?

Forsøger du at forudse alt, hvad der kunne ske i mødet med andre mennesker, så du bliver drænet på forhånd?

Bruger du lang tid på at “eftertænke” sociale situationer i et selvkritisk lys? 

Metakognitiv terapi er effektiv metode ved social angst. Ved at aflære uhensigtsmæssige tankemønstre, kan du blive mere nærværende og mere fri i samværet med andre. Mindre overtænkning frigør opmærksomhed til at være mere til stede i samværet, så du kan være mere umiddelbar og gribe de bolde der kommer din vej. Ved at flytte opmærksomheden fra eget selvbillede og kropslige reaktioner, kan du være mere til stede. Når du er mere til stede i situationen, og ikke fanget i dine tanker, kan du respondere mere fleksibelt på det uforudsete, som er en del af udfordringerne og charmen ved menneskeligt samspil. 

Du er velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere eller bestille tid til en samtale.

Eng

Store livsvalg

Står du overfor et stort livsvalg, og har du brug for at vende det med en udenforstående og få plads til at mærke din egen retning?

stress

Stress

Jo tidligere du tager kroppens stressreaktioner alvorligt, jo hurtigere kan du komme i balance igen – måske endda en ny balance mere i overensstemmelse med dine værdier.

Efterår blade

Sorg

Sorgen bærer sin egen medicin i sig. Sorgen er evolutionens mekanisme til at lære os at leve med tabet i taknemmelighed for den kærlighed vi har oplevet.