Store livsvalg

Tør du stole på din egen intuition? Står du overfor et afgørende livsvalg og har brug for at vende situationen med en udenforstående, som ikke er en del af dit liv og ikke selv har aktier i situationen? Har du brug for et rum af nærvær, hvor du bedre kan lytte til dig selv, så du kan nærme dig den beslutning, som stemmer mest overens med dine dybere ønsker og værdier?

Måske har du brug for sparring med en tredjepart for bedre at forstå, hvad der trækker i dig i de forskellige retninger, og hvordan din historie påvirker dine reaktioner og prioriteter, så du kan mærke dig frem til det bedste valg for dig.

Det kan være svært at tænke sig frem til en beslutning. Overtænkning kan gøre det sværere at få adgang til din intuition. Måske er du træt af at dine tanker kører i ring, uden at du bliver mere afklaret. Måske har du brug for at tage kroppen, dine følelser og din intuition mere med på råd, så din beslutning bliver funderet dybere i din egen sandhed og integritet.  

Du er velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere eller bestille tid til en samtale.

person vandrer i natur

Parterapi for én

Har du brug for at bearbejde nogle af de erfaringer, som har påvirket dine tilknytningsmønstre? Du kan påvirke dit forhold ved at arbejde med dine egne mønstre og kontakten til dig selv.

Fodspor i sand

Vennesorg

Det er en sorg, når dyrebare venskaber går i stykker eller en kær ven dør fra os. Sorgen kan være en mulighed for at komme mere i kontakt med vores grænser, integritet og værdier.

blomster

Kærestesorg

Kærestesorg bringer vores tidlige sår i spil. Et brud kan være en anledning til at komme tættere på dig selv, forstå dine mønstre og afklare dine værdier, så du kan åbne dig for dybere kærlighed.